Send os en mail:

info@multipak.dk

​Telefonnummer:

70 27 30 44

Lønpak af Multipak - Effektiv lønpakning

Multipak ApS åbnede for første gang dørene til produktionshallen op i 1990. Vi har således mange års erfaring med både Lønpakning og kontraktpakning

Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med lønpak i forbindelse med:

En gang lønpak hos os, altid lønpakning hos Multipak

Vi er stolte af, at vi altid kan yde en god og effektiv lønpakning af særdeles høj kvalitet. Vi sætter kunden i højsædet og går aldrig på kompromis med materialevalg eller udførelsen af opgaver med lønpak. Dette er din garanti for et veludført og grundigt arbejde - uanset opgavens art.

Vores fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed i forbindelse med vores lønpakning, har resulteret i en fast og trofast kundeskare, der ofte vender tilbage med nye opgaver, som skal løses. Derfor har vi aldrig mistet en kunde på grund af vores lønpak, men kun, hvis en vare var udgået.

Lønpakning med gode opbevarings- og modtagelsesmuligheder

Som kunde hos os vil du opleve mange fordele. Vi har for eksempel mulighed for en sikker og professionel modtagelse af dine varer til lønpak via en rampe, hvorefter de placeres indendørs under kølige og frostsikre forhold, indtil vi påbegynder lønpakning.

Få mere information om lønpakning​ og lønpak

Hvis du har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med lønpak, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på lønpakning, er du velkommen til at ringe til os på telefon 70 27 30 44 eller kontakte os på info@multipak.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular.

​VIL DU HAVE ET TILBUD?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Der tilbydes 3 former for lønarbejde

​​Kunde leverer alle materialer

Både kunde og Multipak leverer materialer

Multipak leverer alle materialer til opgaven

​Firmainformation

Multipak ApS

CVR: 15098449​

Adresseinformation

Uge Kådnervej 5, 6360 Tinglev​

Find os på Google Maps

Kontaktinformation

Tlf.: 70 27 30 44

E-mail: info@multipak.dk