Send os en mail:

info@multipak.dk

​Telefonnummer:

70 27 30 44

Pulverpakning af Multipak - Pulver pakning i høj kvalitet

​Multipak ApS kan vi stå for enhver løsning inden for fyldning og pakning af non-food produkter, herunder pulverpakning. Vi er i det hele taget specialister inden for håndteringen af non-food og færdigvarer i form af pulver pakning.

Vi har flere typer maskiner til pulverpakning

Vi kan anvende to forskellige maskiner til pulverpakning af pulverblandinger. Vi kan varetage pulverpakning i forhold til følgende emballagepakninger:

  • Poser
  • Dåser
  • Dunke
  • Spande

Vores maskiner til pulver pakning er af højeste kvalitet og med den bedste funktionalitet, og derfor kan vi garantere en grundig håndtering og pulverpakning af dine varer.

Vi kan lave pulver pakning af sække fra 5 gram til 1.000 kilo

Når du er kunde hos os, har du mulighed for at levere produkter til pulverpakning med en vægt på op til 25 kg. Vi har i det hele taget erfaring og ekspertise til at varetage pulverpakning i størrelser fra 2 gram og op 15 kg, 25 kg og 1.000 kg per pulver pakning.

Vi kan med andre ord også modtage de såkaldte "big bags", der er sække med en vægt op til 1.000 kg. Vi hælder pulverblandingen op i siloer, hvorefter det doseres ud i den rette mængde i den efterfølgende pulver pakning, der sker efter dit ønske.

Få et uforpligtende tilbud på pulver pakning

Hvis du har spørgsmål til pulverpakning, så kontakt os på telefon 70 27 30 44 eller e-mail info@multipak.dk, så vi kan tage en drøftelse om dine behov for pulverpakning, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at sende en besked via vores kontaktformular

​VIL DU HAVE ET TILBUD?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Der tilbydes 3 former for lønarbejde

​​Kunde leverer alle materialer

Både kunde og Multipak leverer materialer

Multipak leverer alle materialer til opgaven

​Firmainformation

Multipak ApS

CVR: 15098449​

Adresseinformation

Uge Kådnervej 5, 6360 Tinglev​

Find os på Google Maps

Kontaktinformation

Tlf.: 70 27 30 44

E-mail: info@multipak.dk